Fos'ten Partners

Samenwerkende partners

Stichting Fos'ten werkt samen met verschillende organisaties die bijdragen aan het realiseren van onze doelstellingen.

NOOM

Het Netwerk van Organisaties van Oudere Migranten (NOOM) is een landelijk netwerk van/voor oudere migranten. Het NOOM zet zich sinds 2007 in om de (inkomens)positie en het welzijn van de snelgroeiende en zeer diverse groep migrantenouderen in Nederland te verbeteren. Daarnaast organiseert het NOOM projecten en participeert in samenwerkingsprojecten. Het bestuur van het NOOM is samengesteld uit vertegenwoordigers van de aangesloten organisaties. Fos’ten wordt vertegenwoordigd in het bestuur van het NOOM.

OUDERENFONDS

Het Nationaal ouderenfonds zet zich in voor alle ouderen Nederland. Het hele jaar door worden activiteiten georganiseerd waar mensen elkaar ontmoeten. Daarbij is er vooral ook aandacht voor initiatieven die specifiek gericht zijn op actief ouder worden.

Sinds de zomer van 2023 is Fos'ten een samenwerking aangegaan met het het Ouderenfonds. We verwachten een fijne invulling aan deze samenwerking te geven en vanuit dit nieuwe partnerschap mooie activiteiten aan te kunnen bieden.

MAMA CASH

Mama Cash is een internationaal fonds dat feministisch activisme financiert. Zij zijn gevestigd in Amsterdam, maar werken wereldwijd samen met groepen vrouwen, meiden, transgender en intersekse personen die opkomen tegen discriminatie en onderdrukking en bouwen aan een rechtvaardiger wereld.

Vanaf het jaar 2017 is Mama Cash het Spark Fonds gestart. Dit fonds ondersteunt initiatieven waarvoor een klein bedrag een groot verschil maakt. Vanuit dit fonds heeft Fos'ten subsidie ontvangen om haar digitale bereikbaarheid te vergroten.

Vriendenloterij

De Vriendenloterij maakt het mogelijk!

Wist u dat u uw deelname kunt koppelen aan een zelf te kiezen goed doel? Dus behalve dat u elke maand zelf kans maakt op mooie prijzen, kunt u Stichting Fos’ten helpen aan financiële steun door uw lot(en) aan ons te koppelen. Stichting Fos’ten ontvangt een jaarlijkse donatie voor elk gekoppeld lot.

Door mee te spelen steun je direct Stichting Fos'ten.

U kunt op twee manieren uw loten van VriendenLoterij aan ons koppelen:

Telefonisch

01. Bel 088 020 1020
02. Gebruik code "11033" om de koppeling te maken

Online

Via de onderstaande knop komt u direct terecht op de website van VriendenLoterij en hoeft u enkel nog uw gegevens in te vullen om mee te doen.

Word donateur!

U kunt al vanaf € 15 Fos’ten ondersteunen in haar activiteiten