Zondag 16 april 2023

Na 3 jaar geen Mi Boto Lai, vanwege Corona, was het op zondag 16 april 2023 weer zover. Velen hebben naar deze dag uitgekeken en binnen korte tijd was het evenement uitverkocht.

Welkom

Vanaf 13.30 uur stond de “ Fos´ten houseband” o.l.v. Dani, Robbie en Rudy al klaar om een extra feestelijk accent aan het geheel te geven. Het alom bekende lied “16 april” werd ingezet en de zaal zong uit volle borst mee. Mita van Leeuwaarde onze MC en Gerda Camron, onze interim-voorzitter, deden het welkomstwoord.

Een minuut stilte

Een minuut stilte voor drie donateurs van het eerste uur die ons onlangs zijn komen te ontvallen. Frank Consen die altijd met zijn boekenkraam op de Fos’ten activiteiten aanwezig was. Ambre Hippolyte wroko uma van het eerste uur en Carmen Wong Meeuw Hing die jarenlang penningmeester van Fos’ten is geweest.

Het programma

Rondom het thema ' eenzaamheid " werden er gedichten voorgelezen. Ellen Colleridge las het gedicht “De Liefde “ voor en Mevr. Kathusa Brandon droeg op haar bekende humoristische wijze haar zelfgeschreven gedicht “Eenzaamheid” voor.

De oorsprong van Mi Boto Lai werd besproken en toegelicht door enkele aanwezigen. De setdans groep Peilkaan uit Amsterdam verzorgt twee prachtige optredens .
Mevr. Tjoe Ny is aanwezig met een grote verscheidenheid aan Surinaamse boeken.
De vereniging "Wij zijn er ook" was aanwezig met overheerlijke versnaperingen zoals koek, gemberbier en andere drankjes.
De middag werd dansend afgesloten onder begeleiding van dana & Friends.

Agenda

Binnenkort

Brasadag

zaterdag 25 november 2023
Tijd: 14:00 – 21:00 uur

Maashave Zuidzijde 1-2
3081 AE Rotterdam

Bekijken

Mi Boto Lai 2024

Datum: Zondag 21 april 2024
Plaats : TivoliVrednburg te Utrecht
Tijd. : 11:00 – 16:30 uur
Kaarten zijn beschikbaar

Bekijken

Word donateur!

U kunt al vanaf € 15 Fos’ten ondersteunen in haar activiteiten