Stichting Fos’ten

Fos’ten betekent “vroeger”.

Vanuit een gezamenlijk verleden, samen werken aan het heden en de toekomst

 

Fos’ten Herinneringskoffer

Naar voorbeeld van en in samenwerking met het Landelijk Steunpunt Molukse Ouderen (LSMO) heeft Fos’ten voor de Surinaamse en Caribische ouderen een Herinneringskoffer ontwikkeld.

De koffer Zien en Herinneren bevat een gevarieerd aanbod van materiaal om activiteiten met Surinaamse en Caribische ouderen mee uit te voeren. De koffer is bij uitstek geschikt voor medewerkers en vrijwilligers in woonzorgcentra, verzorgings- en welzijnsinstellingen en Surinaamse en Caribische organisaties die activiteiten organiseren in het kader van dagopvang.

Vrijwilligsters van Fos’ten komen graag langs om de koffer te demonstreren tijdens een van uw bijeenkomsten.

De Herinneringskoffer is te bestellen door € 150,00 per koffer over te maken op ons IBAN rekeningnummer:
NL42 INGB 0007741610 t.n.v. Fos’ten te Leiden.

Meer nieuwsarchief


Nu verkrijgbaar!

CD Fos’ten Singi!

Singi nanga dansi poku

populaire liedjes van vroeger uit Suriname

In het jaar van ons 15-jarig jubileum, presenteren wij een vernieuwde versie van Fos’ten Singi. Al 15 jaar leveren de gasten op elke Fos’ten samenkomst weer het bewijs, dat samen zingen ons ook samen bindt.

Zodra het publiek de kans krijgt liedjes van toen te zingen gaat dat met veel plezier en uit volle borst. Het genoegen dat men daaraan ontleent is ook duidelijk bewezen door het feit dat onze donateurs het eerste Fos’ten zangboek+cd met nummers van vroeger uit Suriname gretig gekocht hebben.

Fos’ten Singi Buku is te verkrijgen door € 20,00 per ex. over te maken op ons IBAN rekeningnummer:
NL42 INGB 0007741610 t.n.v. Fos’ten te Leiden.

Om zeker te zijn dat wij het Singi Buku naar het juiste adres sturen, vragen wij u om duidelijk uw naam en uw adres bij de overmaking te vermelden.

Luister hier!